Detoxen met Sea AquaCell’s Hypertonique

Een goede manier om het lichaam te ontgiften is het veel consumeren van rauwe of gekookte biologische groenten en fruit. Biologische groenten en fruit bevatten alle voedingsstoffen die essentieel zijn voor een goede detox van je lichaam.

◼ Ze zijn rijk aan kalium, wat de afvoer versnelt
◼ Ze bevatten veel vezels die gifstoffen opvangen en afvoeren
◼ Ze bevatten veel antioxidanten die ontstekingen verminderen en emotionele organen stimuleren, zoals de lever, nieren, darmen, huid en longen

Zorg ervoor dat je de juiste vetten eet en kook met stoom of in de oven voor het maximale behoud van de voedingswaarde van je groente en fruit.
Voor een goede eliminiatie is hydratatie net zo essentieel als voeding, omdat hydratatie de diurese (urinesecretie) versnelt, het bloed verdunt, wateroplosbare gifstoffen afvoert en de darmtransit verbetert. Overweeg om tussen de 1,5 en 2 liter bronwater per dag te drinken.
Bovendien zal het opnemen van Sea-AquaCell's zeewater in uw dagelijkse hydratatieroutine uw detox een boost geven! Dankzij zijn ontstekingsremmende kracht en zijn neutrale pH, kalmeert Marine Plasma ontstekingen van het spijsverteringsstelsel en brengt het de zuur-base-omgeving waarin uw cellen baden in evenwicht.

Voor meer info over Sea AquaCell’s Hypertonique, neem een kijkje op:
https://www.bioplaza.be/zeewater-sea-aquacells
https://www.biowinkelen.be/2019/07/sea-aquacells-hypertonique-hypertoon.html