Kies voor de natuurlijke zonneproducten van Biosolis

Biosolis is een natuurlijk gamma van zonneproducten, bio gecertificeerd en geschikt voor de hele familie. De Biosolis zonneproducten bestaan uit 100% minerale filters (géén nanopartikels) en bieden onmiddellijke bescherming tegen UVA/UVB stralen. Ze zijn bovendien respectvol voor het milieu en voor het zeeleven. Een op en top betrouwbaar Belgisch product!

Waarom kiezen voor biologische zonnecrèmes?

1) Voor onze gezondheid: Conventionele zonnecrèmes bestaan uit chemische filters met moleculen op koolstofbasis, die bescherming bieden tegen UV-stralen. De biologische moleculen in deze chemische filters dringen doorheen de opperhuid het lichaam binnen en komen zo in de bloedbaan terecht. Minerale filters blijven echter op het huidoppervlak en reflecteren de UV-stralen (zoals spiegels). Hierdoor wordt dit een natuurlijke hypoallergene crème met onmiddellijk effect. In tegenstelling tot de zonnecrèmes met chemische filters, hoeft hierbij niet 30 minuten op de werking gewacht te worden.

2) Voor onze planeet: Elk jaar komt er 6000 tot 14000 ton aan zonneproducten in de oceanen en op de koraalriffen terecht. Dit leidt tot verkleuring en vernietiging van de koraalriffen. Dit is een ecologische ramp, zeker als we in ogenschouw nemen dat koraal één van de belangrijkste ecosystemen van de planeet is. Een ramp die impact heeft op alle mariene biodiversiteit. Deze tragedie laat bepaalde staten niet onberoerd. Velen van hen verbieden het gebruik van zonneproducten met een chemisch filter op hun stranden. Denk bijvoorbeeld maar aan Hawaii, Costa Rica, Guatemala, Australië, enz…