Week van de degustatie

Gedurende de week van zaterdag 2 december tot en met zaterdag 9 december organiseren we een degustatieweek.

Elke dag zullen een aantal producten extra in de kijker gezet worden en kunnen ze geproefd of gevoeld worden. Er zal ook extra uitleg gegeven worden door de mensen van het product zelf.

Hieronder kan je alvast het programma vinden:

Zaterdag 2 december: Gratis Make-Upadvies Dr. Hauschka (volzet) – Kennismaking met de heerlijke en gezellige geuren van Solyvia – Proeven van kwaliteitsvolle olijfolie van Residelca
Maandag 4 december: In de namiddag: Proeven van de Golden Milk van Samata
Dinsdag 5 december: Proeven van het assortiment Supershakes van Purasana en zeewierproducten van Marinoé.
Woensdag 6 december: Proeven hoe je je gerechten heerlijk op smaak brengt met de kruiden van Herbaria. In de voormiddag kan je alle informatie komen opdoen met betrekking tot het ontzuren van je lichaam met Alka.
Donderdag 7 december: Kennismaken en proeven met de producten van Amanprana. Vanaf de middag kan je ook komen kennismaken met de Probinano. Dit is een apparaat waarmee je je huid kan verzorgen op basis van probiotica.
Vrijdag 8 december: Proeven van de seitanproducten van Maya – Kennismaken en info over de verschillende soorten aromaverstuivers en aromatherapie door Pranarom – Proeven van het nieuwe assortiment glutenvrije en veganistische broodsmeerseltjes van Bee Rich
Zaterdag 9 december: Kennismaken met voedingssupplementen en kokosolie van Cocoya Health – Proeven van de heerlijke thee’s van Thé de la Pagode.