fbpx Bioplaza - beter natuurlijk

Bioplaza

Ringlaan 212, 3900 Pelt (B)
Vragen? Bel 011 66 32 37 of mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Zoek
Search - Easy Blog
Search - Categories
Search - Contacts
Search - Content
Search - News Feeds
Search - Tags

Nieuws - Blijf op de hoogte van ontwikkelingen op vlak van gezonde voeding

Bioplaza - nieuws

Nieuws over gezonde voeding en blijf op de hoogte van wat er leeft bij Bioplaza.

Lenteschoonmaak met Sonett

Lenteschoonmaak met Sonett

Maak je huis weer lentefris met de onderhoudsproducten van Sonett!

Met hun ondertussen meer dan 40 jaar lange ervaring behoren ze tot de pioniers van de schoonmaakproducten.

De bedrijfsfilosofie en het kwaliteitsconcept van Sonett is gebaseerd op de antroposofische geesteswetenschap.

De ingrediënten die ze gebruiken voor hun producten worden zeer zorgvuldig geselecteerd. Deze ingrediënten zijn afkomstig uit de biodynamische teelt en zijn dus ook volledig biologisch afbreekbaar. Ze bevatten geen enzymen, petrochemische tensiden, geurstoffen, kleurstoffen, conserveringsmiddelen en bleekactivator. Er komt ook geen gentechniek en nanotechnologie aan te pas. De oliën die toegevoegd worden bij de zeepsoorten en alle etherische oliën die gebruikt worden in de Sonett-producten zijn voor 100% afkomstig uit biologische teelt. Sonett voegt in vele producten balsamico reinigingsadditieven toe. Deze balsamico-additieven bestaan uit goud, wierook, hars van mirre, laurierbladeren, olijfolie en rozenzouten. Deze bestanddelen worden fijngemalen en geëmulgeerd met water. Vervolgens worden ze in een oloïde mixer in lemniscatische 8-vormige bewegingen geritmiseerd en in kleine dosis toegevoegd aan het Sonett-product. Het ritmiseren van werkzame grondstoffen is eigen aan de antroposofische filosofie.

Water is één van de hoofdbestanddelen van de vloeibare detergenten en reinigingsproducten. In zijn natuurlijke omgeving kronkelt water, maakt golven en draait rond. Al het water dat gebruikt wordt in de Sonett-producten wordt zonder druk gewerveld in twaalf eivormige glazen vaten. De eigen krachten van het water worden op deze manier ondersteund en versterkt.
Ook de verpakkingen zijn uiteraard recycleerbaar.

Voor meer informatie en hun uitgebreide assortiment kan je een kijkje nemen op www.sonett.eu

Vitamine D: minder ‘Long-COVID’, lager sterfterisi...

'Onze natuurlijke garantie voor een gezonder leven'

Bio - puur genieten