Yokuu: schoonmaken samen met de natuur

YOKUU dat is schoonmaken met goede bacteriën net zoals de natuur. De YOKUU bacteriën komen uit de rijke grond van de Ardense bossen waar ze dienen als voedingsbodem voor al het leven er rondom. Elke bacterie werd zorgvuldig gekozen en is een superopruimer die organisch vuil afbreekt. Met YOKUU bouw je nevel na nevel aan een gezonde binnenhuisflora bij je thuis en haal je, letterlijk, een stukje natuur binnen.

Met YOKUU maak jij zichtbaar schoon en zuiveren de bacteriën na. Sterker nog, door te kiezen voor YOKUU draag je bij aan een schonere wereld. Elke parel vervangt 1 plastic wegwerpverpakking en het hoofdingrediënt, water, komt uit de kraan. Geen milieubelastend watertransport dus…

Goede bacteriën vormen al miljoenen jaren de basis voor natuurlijke zuivering in rivieren en in het bos.

YOKUU is een Antwerpse innovatieve start-up die gezonde binnenomgevingen wil creëren met behulp van goede bacteriën. YOKUU staat voor een nieuw hygiëne model waarin we samen met de natuur schoonmaken in plaats van ertegen.

Het YOKUU-gamma bestaat uit een allesreiniger en een vloerreiniger.
De allesreiniger zorgt voor een positieve binnenhuisflora en is geschikt voor alle oppervlakken. Het zuivert organisch vuil en breekt geuren actief af. De allesreiniger zorgt ervoor de vuil zich minder snel aan oppervlakken hecht.

De vloerreiniger is geschikt voor alle oppervlakken en is een poeder verpakt in een handige zak van 100gr. Met 100gr poeder kan je 25 emmers van 5 liter maken. De aanbevolen dosis is slechts 1 eetlepel per 5 liter!