fbpx Bioplaza - beter natuurlijk

Bioplaza

Ringlaan 212, 3900 Pelt (B)
Vragen? Bel 011 66 32 37 of mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Zoek
Search - Easy Blog
Search - Categories
Search - Contacts
Search - Content
Search - News Feeds
Search - Tags
  • Home
  • Bioplaza in Overpelt voor producten die passen bij vegetarisch eten

Bioplaza in Overpelt voor producten die passen bij vegetarisch eten

Steeds meer mensen kiezen er bewust voor om vegetarisch te eten en zien in dat dit voedingspatroon minstens zo gezond is als een voedingspatroon met vlees en vis. Als je kiest om je “te beperken” tot vegetarisch eten merk je snel dat dit helemaal geen “beperking” is! Kijk maar eens bij Bioplaza in Overpelt. We hebben een zeer ruime keuze in producten die passen bij vegetarisch eten. Je kunt er wat ons betreft een gevarieerd voedingspatroon op na houden. Als je hier geen inspiratie voor hebt, kun je altijd bij onze voedingsconsulent terecht. Zij geeft je hierover graag een gratis en vrijblijvend advies.

Veel mensen vinden de motivatie om vegetarisch te eten doordat ze de overtuiging hebben dat meer plantaardig eten beter is voor de gezondheid. Een vegetarische levensstijl komt in diverse vormen voor. Het verschil tussen pesco, lacto-ovo, lacto, semi, ovo, totaal veganisten en andere vegetariërs is vooral te vinden in de keuze wat een persoon wel of niet eet en gebruikt. Je kunt dan ook op diverse manieren een invulling geven aan deze levensstijl. Je kunt een gematigde vegetariër zijn maar ook een extreme vegetariër. Iedereen doet dit op een eigen manier.

Mensen die niet voor deze levensstijl kiezen zien dit als een “beperking in de levensstijl”, maar deze gedachtegang is inmiddels wel achterhaald. Een vegetariër (in welke vorm dan ook) is géén persoon die alleen maar sla en broccoli eet maar kan ook, net als iedereen, een zeer smakelijk en gevarieerd voedingspatroon hebben.

De natuurvoedingswinkel voor mensen uit Overpelt, Neerpelt, Hamont-Achel en Lommel, Bocholt en Kaulille

Een vegetarische levensstijl biedt zeer veel mogelijkheden voor een gevarieerd voedingspatroon. Het is duidelijk merkbaar dat de voedselkeuze voor mensen die vegetarisch eten in de lift zit en dat er steeds meer mogelijkheden bij komen.

Als je hiervoor open staat nodigen we je graag uit om dit te ontdekken in onze natuurvoedingswinkel in Overpelt. We hebben een zeer ruim assortiment in biologische producten die volledig aansluiten op een vegetarische levensstijl. Door deze ruime en veelzijdige keuzemogelijkheden worden we niet alleen gezien als een zeer aansprekende natuurvoedingswinkel voor de inwoners uit Overpelt, maar ontvangen we ook veel mensen uit omliggende plaatsen. Ook mensen uit plaatsen als Neerpelt, Hamont-Achel en Lommel komen regelmatig naar onze natuurvoedingswinkel.

Voedingsconsulent Overpelt

Als je van plan bent om over te stappen naar een vegetarisch voedingspatroon, kan het in het begin best wel even lastig zijn om te bepalen welke producten je het beste kunt kiezen om voldoende voedingsstoffen binnen te krijgen. Het is immers niet verstandig om in één keer over te stappen naar een strikt vegetarisch dieet. Vegetarisme is een levensstijl waarin je moet groeien.

Onze voedingsconsulent kan je hierin gratis en volledig vrijblijvend (in) adviseren. Liesbeth heeft een zeer ruime kennis over voeding in combinatie met gezondheid. Zij kan je alles vertellen hoe je voldoende variatie in je voedingspatroon kunt aanbrengen en hoe je ervoor kunt zorgen dat je de benodigde voedingsstoffen wél tot je neemt. Zij zal je bewijzen dat je met een vegetarisch voedingspatroon zeker niet beperkt bent en heerlijk kan genieten van het eten.

Bezoek aan Bioplaza in Overpelt

Je vindt Bioplaza aan de Ringlaan 212 in Overpelt. Voor de mensen die niet zo bekend zijn in Overpelt: dit is vlak bij het Mariaziekenhuis. Je kunt onze natuurwinkel prima met de auto bezoeken. We hebben veel parkeergelegenheid in de directe nabijheid van de winkel. Daarnaast is het openbaar vervoer een goede optie. Onze winkel ligt aan de Noord-zuidlijn en we hebben een halte in de buurt. Kom dus gerust voor je dagelijkse boodschappen, als je op zoek bent naar een specifiek product of als je graag een persoonlijk advies wilt over een vegetarisch eetpatroon.

 

'Onze natuurlijke garantie voor een gezonder leven'

Bio - puur genieten