fbpx Bioplaza - beter natuurlijk

Bioplaza

Ringlaan 212, 3900 Pelt (B)
Vragen? Bel 011 66 32 37 of mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Zoek
Search - Easy Blog
Search - Categories
Search - Contacts
Search - Content
Search - News Feeds
Search - Tags

Over Bioplaza

In Bioplaza kan je elke dag rekenen op de deskundigheid van Josephine en Liesbeth. Zij helpen je bij het zoeken naar voeding die het meest geschikt is voor jou. Ook als je speciale voedingsadviezen dient op te volgen, kan je bij ons terecht. Wij helpen je hiermee graag verder. Bij onze gezondheidsconsulente Liesbeth kan je terecht met specifieke vragen over jouw gezondheid.

Een gezonde leefwijze staat centraal in de visie van Bioplaza. We geloven er sterk in dat de juiste, gezonde, biologische voeding aan de basis staat van een goede gezondheid. Eventueel nog extra ondersteund met goede voedingssupplementen, kan je je lichaam een uitstekende ondersteuning bieden ter preventie van velerlei kwaaltjes.

Ook zorg dragen voor de natuur, vinden wij belangrijk. Daarom richten we ons niet enkel op voeding en voedingssupplementen maar ook op natuurlijke en biologische verzorgings- en onderhoudsproducten. Zo komen er steeds minder synthetische en chemische bestanddelen in onze natuur terecht en helpen we om ook onze leefomgeving gezonder te houden.

Kortom, we proberen te streven naar een goede samenwerking tussen mens en natuur!

Bioplaza voedingsdeskundige en voedingsadvies

'Onze natuurlijke garantie voor een gezonder leven'

Bio - puur genieten