Bioplaza

Ringlaan 212, 3900 Pelt (B)
Vragen? Bel 011 66 32 37 of mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Zoek
Search - Easy Blog
Search - Categories
Search - Contacts
Search - Content
Search - News Feeds
Search - Tags
  • Home
  • Recept van de maand

Recept van de maand

Gevulde cannelloni met little gem hart

Ingrediënten: olijfolie – 4 cannelloni pijpjes – 4 little gem hart (kleine romeinse sla) – 100 gr Roquefort kaas – 200 ml haverroom – bouillonpoeder – zwarte peper

Zo maak je het:

  • Kook, gedurende 4 à 5 minuten, de cannelloni zachtjes voor, zodat ze stevig al dente blijven. Koel ze af in koud water.
  • Snij de kropjes little gem half door en grill deze kort met wat olijfolie.
  • Kruid goed af met zwarte peper.
  • Laat de afgekoelde cannelloni uitlekken en schuif de gegrilde gem er in.
  • Verwarm de haverroom en smelt er de helft van de Roquefort kaas doorheen.
  • Breng vervolgens verder op smaak met (een klein beetje) bouillonpoeder en peper.
  • Zet de cannelloni rechtop in een aangepaste vuurvaste pot, giet er vervolgens de haverroom door en bestrooi daarna met de rest van de Roquefort.
  • Zet nog een kwartiertje in een voorverwarmde oven (180°C) zodat de cannelloni verder kan garen en de Roquefort mooi kleurt.

Smakelijk!

Gevulde cannelloni met little gem hart

 

'Onze natuurlijke garantie voor een gezonder leven'

Bio - puur genieten