Bioplaza

Ringlaan 212, 3900 Pelt (B)
Vragen? Bel 011 66 32 37 of mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Zoek
Search - Easy Blog
Search - Categories
Search - Contacts
Search - Content
Search - News Feeds
Search - Tags
  • Home
  • Recept van de maand

Recept van de maand

Volkoren pasta met champignons

Benodigdheden voor 2 personen:
200 gr volkoren macaroni – 150 gr champignons – 1 rode puntpaprika – 1 rode ui – sap 1/2de citroen – peper & zout – olijfolie – bladpeterselie.

Zo maak je het:

Kook de macaroni beetgaar. Borstel de champignons schoon en snij deze in stukken of schijfjes. Snij vervolgens de puntpaprika overlangs door en verwijder de zaadjes, snij dan in lange reepjes. Snij ook de ui in reepjes en bak deze samen met de paprika in ruim olijfolie. Laat niet té heet worden. Voeg hierbij de champignons en bak nog even kort aan. Voeg het citroensap erbij, laat nog even doorkoken en voeg tenslotte de voorgekookte macaroni erbij. Meng het geheel goed door elkaar en serveer met enkele plukjes bladpeterselie.

Tip:
Kies voor de lekkerste smaak én hoogste voedingswaarde steeds voor biologische producten!

Smakelijk!


 

'Onze natuurlijke garantie voor een gezonder leven'

Bio - puur genieten