fbpx Bioplaza - beter natuurlijk

Bioplaza

Ringlaan 212, 3900 Pelt (B)
Vragen? Bel 011 66 32 37 of mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Zoek
Search - Easy Blog
Search - Categories
Search - Contacts
Search - Content
Search - News Feeds
Search - Tags
  • Home
  • Recept van de maand

Recept van de maand

Recept: Gevulde paprika

Dit heb je nodig: 1 gele paprika – 550 gr aardappelen – 2 gr uipoeder – 2 gr lookpoeder – 1 gr paprikapoeder – 5 gr verse peterselie gehakt – 1 pijpajuintje – sap van ½ citroen – eventueel een beetje water

Zo maak je het: Snij de gele paprika overlangs door en verwijder de zaadlijsten met de pitten. Schil de aardappelen, snij ze in blokjes en stoom ze vervolgens gaar. Als de aardappelen voldoende gaar zijn pureer ze samen met de overige ingrediënten. Indien ze te droog zijn, eventueel een beetje water toevoegen. Vul de paprika op met de puree en schuif gedurende 20 minuten in de oven op 180 graden. Serveer met verse peterselie.

Tip: Kies voor de lekkerste smaak en beste voedzaamheid steeds voor ingrediënten van biologische kwaliteit!

Smakelijk!

 

'Onze natuurlijke garantie voor een gezonder leven'

Bio - puur genieten