Bioplaza

Ringlaan 212, 3900 Pelt (B)
Vragen? Bel 011 66 32 37 of mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Zoek
Search - Easy Blog
Search - Categories
Search - Contacts
Search - Content
Search - News Feeds
Search - Tags
  • Home
  • Recept van de maand

Recept van de maand

Salade Marocaine

Benodigdheden:
1/2 rode, 1/2 groene, 1/2 gele tomaat – 1/4 komkommer – 1/4 courgette – ½ zoete puntpaprika – 2 sjalotjes – 3 groene, 3 zwarte olijven – 3 champignons – ½ limoen – koriander – grof zeezout – zwarte peper van de molen – olijfolie.

Zo maak je het:

Maak alle groenten schoon, verwijder de pitjes en zaadjes en snij vervolgens alles in kleine blokjes. Meng er wat koriander blaadjes door en kruid met peper en zout. Per het sap van de ½ limoen erover en besprenkel met olijfolie. Dek af en zet gedurende 2 uur in de koelkast. Serveer koud.

Tip:
kies voor de beste smaak en de meeste voedingswaarde steeds voor groenten van biologische kwaliteit!

Succes!


Gari

 

'Onze natuurlijke garantie voor een gezonder leven'

Bio - puur genieten