fbpx

Bioplaza

Ringlaan 212, 3900 Pelt (B)
Vragen? Bel 011 66 32 37 of mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Zoek
Search - Easy Blog
Search - Categories
Search - Contacts
Search - Content
Search - News Feeds
Search - Tags
  • Home
  • Recept van de maand

Recept van de maand

Gepofte aardappels

Dit heb je nodig:
4 grote aardappels in schil (gewassen) – 150 gr crème fraîche – bakje tuinkers – snufje zeezout.

Zo maak je het:

Kook de aardappels gedurende 5 minuten. Leg iedere aardappel op een stuk aluminiumfolie en bestrooi deze met wat zout. Pak vervolgens de aardappels stevig in en leg ze voor 30 minuten op de barbecue. Halveer daarna de aardappels en hol ze voorzichtig uit. Meng de crème fraîche doorheen het binnenste van de aardappelen en breng op smaak met peper en zout. Vul de aardappelhelften met de puree en verdeel er de tuinkers over.

Tip 1: Je kan naar hartenlust variëren met de vulling, gerookte zalm met crème fraîche, mozzarella met kappertjes en munt, feta met rucola en tapenade, gekookt ei, augurk en mayonaise tonijn, mierikswortel en zure room).

Tip 2: Kies voor de beste voedingswaarde en de lekkerste smaak steeds voor ingrediënten van biologische kwaliteit!

Smakelijk!

Gepofte aardappels

'Onze natuurlijke garantie voor een gezonder leven'

Bio - puur genieten