fbpx Bioplaza - beter natuurlijk

Bioplaza

Ringlaan 212, 3900 Pelt (B)
Vragen? Bel 011 66 32 37 of mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Zoek
Search - Easy Blog
Search - Categories
Search - Contacts
Search - Content
Search - News Feeds
Search - Tags
  • Home
  • Recept van de maand

Recept van de maand

Courgette caprese

Dit heb je nodig: 1 courgette - 1 tomaat - 60 gram geitenkaas (naturel) - 10 gram suikervrije pesto - Paar blaadjes verse basilicum - Zeezout en zwarte peper

Verwarm de oven voor op 200 graden.

Snij de courgette over de lengte doormidden. Snij ook de tomaat en de geitenkaas in plakken. Leg de beide courgettehelften met de bolle kant naar beneden op een met bakpapier beklede bakplaat. Snij eventueel een stukje van de onderkant af, zodat ze niet kunnen omvallen. Bedek de courgettehelften met de pesto. Verdeel vervolgens de tomaat en de geitenkaas over de courgette. Schuif de bakplaat in de voorverwarmde oven en bak de courgette caprese 20 à 30 minuten, totdat de courgette naar wens gaar is. Leg de courgette caprese op een bord, verdeel de basilicum erover en bestrooi met een snufje zeezout en zwarte peper.

Smakelijk!

Tip: kies voor de lekkerste smaak en de beste voedzaamheid steeds voor ingrediënten van biologische kwaliteit!

Een recept van puurfiguur.nl

 courgette caprese

'Onze natuurlijke garantie voor een gezonder leven'

Bio - puur genieten