fbpx Bioplaza - beter natuurlijk

Bioplaza

Ringlaan 212, 3900 Pelt (B)
Vragen? Bel 011 66 32 37 of mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Zoek
Search - Easy Blog
Search - Categories
Search - Contacts
Search - Content
Search - News Feeds
Search - Tags
  • Home
  • Recept van de maand

Recept van de maand

Recept: Linzenbrood met citroen en gember

Dit heb je nodig: 250 gr. rode linzen – 35 gr. olijfolie – 15 gr. zeste van citroen – 5 gr. geraspte gember – 30 gr. fijn gehakte rode ui – 6 gr. zout

Zo maak je het: Weeg 250 gr. rode linzen en laat deze enkele uren weken in ruim water. Afgieten en laten uitlekken. Giet er vervolgens 35 gr. olijfolie bij en mix fijn. Voeg 15 gr. zeste van citroen, 5 gr. geraspte gember, 30 gr. fijn gehakte rode ui en 6 gr. zout toe. Meng alles goed en stort in een vorm bekleed met bakpapier. Bak gedurende 30 minuten op 180 graden. Laat afkoelen op een rooster.

Tip: Kies voor de beste voedzaamheid en lekkerste smaak steeds voor ingrediënten van biologische kwaliteit!

Smakelijk!

 

'Onze natuurlijke garantie voor een gezonder leven'

Bio - puur genieten