fbpx Bioplaza - beter natuurlijk

Bioplaza

Ringlaan 212, 3900 Pelt (B)
Vragen? Bel 011 66 32 37 of mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Zoek
Search - Easy Blog
Search - Categories
Search - Contacts
Search - Content
Search - News Feeds
Search - Tags
  • Home
  • Biowinkel Overpelt voor biologische producten en persoonlijk advies

Biowinkel Overpelt voor biologische producten en persoonlijk advies

Biologische producten passen uitstekend in een gezond en verantwoord levenspatroon. Deze producten dragen bij aan het welzijn van de mens, de dieren, de natuur en het milieu. Biologische producten zijn tegenwoordig goed verkrijgbaar. Ben je woonachtig in Overpelt of omgeving? Dan kun je prima bij Bioplaza in Overpelt terecht. Deze biowinkel heeft een zeer breed assortiment in biologische producten. Daarnaast kun je er terecht voor persoonlijk advies.

Steeds meer mensen kiezen ervoor om gezonder en bewuster te leven in deze vaak hectische samenleving. Goede voeding speelt hierbij een grote rol. Dit is dan ook de reden dat veel mensen kiezen voor biologische producten. De term “biologisch” mag niet zomaar aan ieder product worden gekoppeld. Hier zijn strenge regels aan verbonden met betrekking tot de samenstelling, de productie en de teelt van de producten.

Als een product is voorzien van een biologisch-dynamisch Demeter-keurmerk kun je er vanuit gaan dat:

  • Geen kleur-, geur- of smaakstoffen in de biologische voeding is verwerkt;
  • Geen kunstmatige bestrijdingsmiddelen of meststoffen zijn gebruikt bij de teelt van gewassen;
  • De natuurlijke kringloop in stand is gehouden bij het telen van gewassen;
  • De landbouw is gericht op duurzaamheid ter voorkoming van uitputting van de landbouwgrond;
  • De producent een eerlijke prijs voor de producten heeft ontvangen.

Biologische voeding gebruiken als gezond alternatief

Uit het bovenstaande lijstje zul je direct kunnen opmaken dat biologische voeding een gezond alternatief is in vergelijking met de producten die niet aan deze voorwaarden voldoen. Denk alleen maar aan de negatieve invloeden van de chemische of synthetische pesticiden en insecticiden. Deze middelen zijn niet alleen toxisch voor schadelijke organismen, maar ook voor de omgeving én de gebruikers van deze producten.

De keuze voor natuurlijke oplossingen zal resulteren in een veel gezonder eindproduct. Er zitten dan ook veel meer vitamines en mineralen in eerlijke biologische voeding. Biologisch staat dan ook voor eerlijk en duurzaam waarbij er respect wordt getoond voor mens en dier.

Biowinkel Overpelt voor biologische voeding, huidverzorging- en onderhoudsproducten

Bioplaza is een biowinkel in Overpelt waar je uitstekend terecht kunt voor biologische- en allergeenvrije voeding. We hebben een zeer ruim assortiment in deze producten.

Daarnaast kun je bij ons terecht voor natuurzuivere huidverzorgings- en onderhoudsproducten die vanzelfsprekend zijn samengesteld op basis van natuurlijke ingrediënten. Tevens kun je in onze biowinkel in Overpelt terecht voor natuurlijke voedingssupplementen.

De natuurwinkel voor inwoners uit Overpelt, Neerpelt, Hamont-Achel, Lommel, Bocholt en Peer. Kortom geheel Noord-Limburg.

Bioplaza wordt door veel inwoners uit Overpelt, Neerpelt, Hamont-Achel, Lommel, Bocholt en Peer gezien als dé natuurwinkel waar iedereen terecht kan voor de invulling van een gezond en verantwoord levenspatroon. Dit komt niet alleen door ons brede gamma in biologische producten maar ook door de persoonlijke benadering naar onze klanten. We denken graag met je mee welke producten het beste bij je passen en hoe je een specifiek voedingsadvies het beste kunt invullen. Bij onze gezondheidsconsulente kun je dagelijks terecht met vragen over jouw gezondheid.

Je vindt onze Biowinkel aan de Ringlaan 212 in Overpelt. Er is ruime parkeergelegenheid in de directe omgeving en de winkel is goed met het openbaar vervoer te bereiken. Je kunt dus prima bij ons terecht voor de dagelijkse boodschappen of als je op zoek bent naar een specifiek product.

 

'Onze natuurlijke garantie voor een gezonder leven'

Bio - puur genieten