fbpx Bioplaza - beter natuurlijk

Bioplaza

Ringlaan 212, 3900 Pelt (B)
Vragen? Bel 011 66 32 37 of mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Zoek
Search - Easy Blog
Search - Categories
Search - Contacts
Search - Content
Search - News Feeds
Search - Tags
  • Home
  • Natuurwinkel Overpelt voor vakkundig advies van een voedingsdeskundige

Natuurwinkel Overpelt voor vakkundig advies van een voedingsdeskundige

Bioplaza uit Overpelt heeft een zeer breed gamma in biologische- en allergeenvrije voeding, natuurzuivere huidverzorgings- en onderhoudsproducten en natuurlijke voedingssupplementen. Deze natuurwinkel in Overpelt wordt daarom ook druk bezocht door mensen die veel waarde hechten aan een gezonde en verantwoorde levensstijl. Daarnaast is deze winkel onderscheidend door een persoonlijke benadering van de klanten. Voedingsdeskundige Liesbeth staat dagelijks klaar om specifieke vragen over gezondheid te beantwoorden en de klanten verder te helpen bij het maken van hun keuze.

Een gezonde levenswijze staat centraal in de visie van Bioplaza. Het gebruik van biologische voeding en producten sluit hier volledig op aan. Deze producten dragen niet alleen bij aan het welzijn van de gebruiker zelf, maar ook aan de omgeving. Biologische producten zorgen immers voor een betere leefomgeving voor de planten en dieren om ons heen en het milieu.

Voedingsconsulent Noord-Limburg

We zijn ervan overtuigd dat de juiste, gezonde voeding aan de basis staat van een goede gezondheid. Daarom vind je in onze natuurwinkel alleen biologische producten. Biologische producten zijn immers volledig vrij van kunstmatige toevoegingen die schadelijk kunnen zijn voor de gezondheid van de mens.

Daarnaast kan het soms ook verstandig zijn om het lichaam waar nodig wat ondersteuning te bieden om kwaaltjes en bijbehorende ongemakken te voorkomen. Hiervoor hebben we een ruim aanbod in voedingssupplementen. Vind je het moeilijk om te bepalen welke producten of voedingssupplementen je het beste kunt gebruiken? Ook dan kun je prima bij Bioplaza in Overpelt terecht. Onze voedingsconsulent heeft zeer veel kennis over deze producten en heeft al veel mensen uit de provincie Noord-Limburg van deskundig advies voorzien.

Voedingsdeskundige voor mensen uit Overpelt, Neerpelt, Hamont-Achel en Lommel, Bocholt en Kaulille

Er zijn weinig winkels waar je nog terecht kunt voor een gratis en persoonlijk advies over voeding en voedingssupplementen. Veel mensen proberen op internet een antwoord te vinden op hun vragen hierover en kopen het product waarvan ze denken dat het goed is. Dit pakt lang niet altijd goed uit. Er wordt soms onnodig veel geld uitgegeven aan producten die achteraf eigenlijk niet aan de verwachtingen voldoen.

Daarom maken veel mensen uit Overpelt en veel omliggende plaatsen als Neerpelt, Hamont-Achel en Lommel dankbaar gebruik van de kennis en ervaring van onze voedingsdeskundige. Iedere klant kan dagelijks bij ons terecht met persoonlijke vragen over voeding in combinatie met gezondheid.

Bezoek natuurwinkel Overpelt voor vakkundig advies van een voedingsdeskundige

Bezoek gerust onze natuurwinkel in Overpelt voor gratis en vrijblijvend advies van onze voedingsdeskundige en ervaar hoe mens en natuur uitstekend samen kunnen gaan. Je vindt ons aan de Ringlaan 212 in Overpelt. We zijn gemakkelijk bereikbaar via de Noord-Zuid verbinding, afrit Mariaziekenhuis. We hebben ruime parkeergelegenheid achter onze winkel, via de Houtmolenstraat. Er is ook een treinhalte vlak bij de ingang van onze winkel.

We heten je van harte welkom als je je dagelijkse boodschappen komt doen of als je op zoek bent naar één specifiek product. Heb je het erg druk en eigenlijk géén tijd om je boodschappen te doen? Dit hoeft wat ons betreft niet ten koste te gaan van een gezonde levensstijl. We zetten de boodschappen graag even voor je klaar. Bioplaza is onze natuurlijke garantie voor een gezonder leven.

 

'Onze natuurlijke garantie voor een gezonder leven'

Bio - puur genieten