fbpx Bioplaza - beter natuurlijk

Bioplaza

Ringlaan 212, 3900 Pelt (B)
Vragen? Bel 011 66 32 37 of mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Zoek
Search - Easy Blog
Search - Categories
Search - Contacts
Search - Content
Search - News Feeds
Search - Tags
  • Home
  • Voedingsdeskundige in Overpelt voor professioneel voedingsadvies

Voedingsdeskundige in Overpelt voor professioneel voedingsadvies

Vraag jij je wel eens af welke voedingsmiddelen je het beste kunt gebruiken om een goede gezondheid in stand te houden? Hiervoor kun je het beste een voedingsdeskundige raadplegen. Als je in Overpelt of omgeving woont, kun je hiervoor terecht bij Bioplaza. Onze winkel heeft niet alleen een ruim assortiment aan biologische producten, maar je kunt ook altijd terecht bij onze vakkundige voedingsdeskundige die je direct een persoonlijk advies kan geven.

Bioplaza is gespecialiseerd in biologische voeding, voedingssupplementen, producten voor lichaamsverzorging en schoonmaakproducten. Ons volledige assortiment is samengesteld op basis van natuurlijke ingrediënten. De keuze voor dit specifieke assortiment is bewust gemaakt. We zijn van mening dat producten op biologische basis niet alleen kunnen bijdragen aan de gezondheid van de gebruiker zelf, maar ook aan diens omgeving. Denk hierbij aan de dieren, de natuur en het milieu. We dragen op deze manier graag een steentje bij aan onze samenleving en hopen veel mensen te kunnen helpen die dit ook willen doen. Natuurlijk is het zo dat er aan de biologische producten een hoger prijskaartje hangt, maar wij zijn van mening dat onze gezondheid onbetaalbaar is.

Voedingssupplementen gerelateerd aan gemmotherapie, aromatherapie en Bach Bloesem therapie

We kunnen wel stellen dat we een zeer veelzijdig assortiment hebben. Naast veel gangbare biologische producten (zoals vers brood, verse voeding, kruiden en specerijen) hebben we ook diverse voedingssupplementen. In deze productgroep hebben we ook diverse voedingssupplementen die gerelateerd zijn aan bijvoorbeeld de gemmotherapie, de aromatherapie en de Bach Bloesem therapie. Deze therapieën zijn immers op veel fronten gerelateerd aan biologische voeding.

Gemmotherapie is een natuurlijke therapie die gebruik maakt van de knoppen en jonge scheuten van bomen en struiken. Aromatherapie is een behandeling op basis van geuren. Deze kruidengeneeskunde is gebaseerd op het gebruik van etherische olie. Bach Bloesem therapie is een natuurgeneeswijze die gericht is op de emotionele gezondheid en het evenwicht en daarnaast op de relatie tussen lichaam en geest.

Bioplaza voor producten uit een glutenvrij dieet

Daarnaast hebben we zeer veel producten die passen in een glutenvrij dieet. Gluten is een eiwit dat van nature voorkomt in tarwe, gerst, rogge en granen. Er zijn veel mensen die last hebben van een vorm van allergie voor gluten. Deze mensen moeten vaak flink zoeken om de juiste producten die ze kunnen verdragen te kunnen kopen. Je kunt hiervoor echter uitstekend bij Bioplaza in Overpelt terecht. Wij hebben een zeer ruime keuze in producten die passen in een glutenvrij dieet.

Professioneel advies over voeding voor mensen uit Overpelt, Neerpelt, Hamont-Achel en Lommel, Kaulille en Bocholt

Als je niet helemaal thuis bent in dit soort producten kun je prima bij onze voedingsdeskundige terecht. Zij heeft zeer veel kennis en ervaring met deze productgroepen. Zij kan je persoonlijk advies geven over welke producten je het beste kunt gebruiken. Deze service vind je nergens anders!

We zijn er dan ook trots op dat veel mensen gebruik maken van deze mogelijkheid. We merken dat niet alleen mensen uit Overpelt speciaal hiervoor naar onze winkel komen, maar ook mensen uit de omgeving (denk aan plaatsen als Neerpelt, Hamont-Achel en Lommel) komen regelmatig naar ons toe voor professioneel advies over voeding.

Onze voedingsdeskundige uit Overpelt bezoeken voor professioneel voedingsadvies

Wil je ook onze voedingsdeskundige uit Overpelt bezoeken voor professioneel voedingsadvies? Je bent van harte welkom bij Bioplaza aan de Ringlaan 212 in Overpelt. Je vindt ons vlak bij het Mariaziekenhuis. We hebben veel parkeergelegenheid voor de deur en in de directe nabijheid van onze winkel is een halte van de Noord-zuidlijn te vinden. We zijn dus makkelijk bereikbaar voor je dagelijkse boodschappen of als je op zoek bent naar een specifiek product. We dragen graag bij aan een gezonder leven.

 

'Onze natuurlijke garantie voor een gezonder leven'

Bio - puur genieten