fbpx Bioplaza - beter natuurlijk

Bioplaza

Ringlaan 212, 3900 Pelt (B)
Vragen? Bel 011 66 32 37 of mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Zoek
Search - Easy Blog
Search - Categories
Search - Contacts
Search - Content
Search - News Feeds
Search - Tags

Verse voeding

Verse, biologische voeding in Overpelt, Neerpelt en Hamont-Achel

Door de steeds toenemende werkdruk kwamen er meer en meer kant- en klare maaltijden op de markt. In deze producten worden meer vetten, suikers, zout, smaakversterkers en bewaarmiddelen gebruikt.

De smaak en de geur van echt natuurlijk, biologisch eten valt niet te vergelijken met die van chemisch besproeide voeding. Dit komt omdat moderne sproeistoffen zo gemaakt zijn dat ze door de plant worden opgenomen. Niet alleen kan de consument de gifstoffen niet meer verwijderen, de smaak van de plant wordt er door bepaald. Verse biologische voeding is veel lekkerder en bovendien ook beter voor je lichaam. Biologisch eten is eten zoals het bedoeld is. Geen onnodige toevoegingen waaronder schadelijke E-nummers.

Van het eten van goede en eerlijke producten wordt je goedgezind. Je krijgt meer energie en meer levenslust waardoor je je beter en gezonder gaat voelen. En hier gaat het om! Lachend en genietend door het leven!

Verse, biologische voeding Overpelt, Neerpelt, Hamont-Achel

'Onze natuurlijke garantie voor een gezonder leven'

Bio - puur genieten