fbpx Bioplaza - beter natuurlijk

Bioplaza

Ringlaan 212, 3900 Pelt (B)
Vragen? Bel 011 66 32 37 of mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Zoek
Search - Easy Blog
Search - Categories
Search - Contacts
Search - Content
Search - News Feeds
Search - Tags

Verzorging & Onderhoud

  • Home
  • Verzorging & Onderhoud
Biologische en natuurlijke Verzorging en onderhoudsproducten

Dr. Hauschka en Weleda zijn veruit de bekendste toppers als het aankomt op 100% natuurlijke lichaamsverzorging en cosmetica. Door hun antroposofische achtergrond volgen zij het ritme van de natuur. Hun ingrediënten zijn uitsluitend natuurlijk en waar mogelijk zelfs biologisch. Zo wordt er gebruik gemaakt van plantaardige oliën, mineralen en plantenextracten. Tevens hebben ze een uitgebreid verzorgingsplan per huidtype om een perfecte huid voor iedereen te kunnen garanderen!

Odylique is misschien een wat minder bekend merk maar is toch al gedurende meer dan 30 jaar op de markt. Ze hebben een uitgebreid gamma gebaseerd op biologische kruiden, plantenextracten en natuurlijke actieve ingrediënten. Het volledige gamma is hypoallergeen, vrij van allergenen zoals oliën van boomnoten, soja en tarwe, vrij van parabenen, sulfaten en petrochemicaliën en is daardoor uiterst geschikt voor de meest gevoelige huid.

Een nog jong merk maar druk bezig aan haar opmars is de gezichtsverzorging van Cîme. Hun missie is om een gamma natuurlijke gezichtsverzorging op de markt te brengen dat uitsluitend bestaat uit extracten van planten die in het Himalayagebergte groeien op een hoogte van 3000 meter. Ze werken daarvoor samen met lokale boeren.

Biologische verzorging en onderhoudsproduct

'Onze natuurlijke garantie voor een gezonder leven'

Bio - puur genieten