fbpx Bioplaza - beter natuurlijk

Bioplaza

Ringlaan 212, 3900 Pelt (B)
Vragen? Bel 011 66 32 37 of mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Zoek
Search - Easy Blog
Search - Categories
Search - Contacts
Search - Content
Search - News Feeds
Search - Tags

Zeewater van Quinton

Sea Aqua Cell’s™ Hypertonique 34‰

Zeewater van Quinton wordt wereldwijd door artsen voorgeschreven en door wetenschappers aangeraden. Dit omwille van zijn belangrijke aanvoer van biologisch beschikbare zouten, mineralen, oligo elementen en tal van andere natuurlijke elementen. Zeewater van Quinton draagt bij aan de algehele gezondheid door cellulaire vernieuwing en door zijn volledige cellulaire voeding.

Er zijn verschillende oorzaken die ervoor zorgen dat ons organisme verzwakt. Bijvoorbeeld door deshydratatie (uitdroging), meervoudige pollutie (vervuiling), voedingstekorten en ziekten. Het drinkbare zeewater zorgt voor evenwicht en vitaliteit van de cellulaire omgeving door deze te regenereren.

De Franse bioloog en fysicus René Quinton heeft op het einde van de 19e eeuw wetenschappelijk aangetoond dat elk levend wezen, ongeacht zijn positie in de evolutielijst, nog steeds een levend zeeaquarium is. Cellen ontstaan in dit milieu en leven in dezelfde waterige omgeving als deze waarin de primitieve cel zich ontwikkelt. Ook de samenstelling van het menselijk bloed is sterk vergelijkbaar met de samenstelling van zeewater.

Dankzij recente onderzoeken door diverse universitaire instellingen, bestaan er nu concrete gegevens die de eigenschappen van zeewater herkennen en herbevestigen.

Sea-AquaCell’s™ wordt gepompt in de baai van Saint-Malo en is volgens het strikte protocol van R. Quinton koud gefilterd tot 0.22µ. Dit product bevat geen additieven noch conserveermiddelen en is niet blootgesteld aan gamma-stralen. Donker en op kamertemperatuur bewaren.

Sea AquaCell’s™ is niet aanbevolen voor zwangere vrouwen en mensen met hoge bloeddruk, hart- en vaatziekten en nier- en leverinsufficiëntie. Raadpleeg in deze gevallen eerst uw arts.

Het gebruik van Sea-AquaCell’s™ valt onder de exclusieve verantwoordelijkheid van de gebruiker.

Analyse mg/L
34 g minerale zouten per liter
Na 10463                     K 389                           Ca   408
I     0.097                      Li 0.2                           Mg 1299
Zn  0.04                       Si 0.0864                      S     969

Sea AquaCell’s™ Hypertonique 34‰ eenvoudig bestellen!

Bij ons kan u Sea AquaCell’s eenvoudig bestellen. U kiest het aantal flessen dat u wilt ontvangen en maakt het bedrag over op rekeningnummer BE71 1030 1404 5769 op naam van Bioplaza met vermelding van het aantal flessen dat u bestelt. Vergeet niet aan ons het adres waarop u de bestelling wilt ontvangen, door te geven via het contactformulier of bestelformulier op onze website of via email naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of telefonisch  op het nummer 011-663 237 Uiteraard is het ook mogelijk om het product in de winkel te komen afhalen.

Onze huidige verkoopprijzen zijn:

  • 1 fles (1L) € 21.00 (+ portkosten € 7.00)
  • 2 flessen € 19.00/fles (+ portkosten € 7.00)
  • 3 flessen € 19.00/fles (+ portkosten € 7.00)
  • 4 flessen € 18.00/fles (+ portkosten € 7.00)
  • 5 flessen € 18.00/fles (+ portkosten € 7.00)

Wenst u meer dan 5 flessen te bestellen, gelieve dan met ons contact op te nemen.

Ook voor advies zijn wij steeds bereikbaar.

 

'Onze natuurlijke garantie voor een gezonder leven'

Bio - puur genieten