fbpx Bioplaza - beter natuurlijk

Bioplaza

Ringlaan 212, 3900 Pelt (B)
Vragen? Bel 011 66 32 37 of mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Zoek
Search - Easy Blog
Search - Categories
Search - Contacts
Search - Content
Search - News Feeds
Search - Tags

Nieuws - Blijf op de hoogte van ontwikkelingen op vlak van gezonde voeding

Bioplaza - nieuws

Nieuws over gezonde voeding en blijf op de hoogte van wat er leeft bij Bioplaza.

Enkele simpele maar lekkere receptjes:

Enkele simpele maar lekkere receptjes:

Sneetje meergranen met geitenkaas

Ingrediënten: 1 sneetje donker meergranenbrood, goede boter, 1 theelepel zachte mosterd, 3-4 dunne plakjes geitenkaas, ½ bakje tuinkers

Een boterham met kaas is het beste begin van de dag, zeker als het brood goed gevuld is met verschillende granen en pitten. Dat combineert goed met de iets zoete geitenkaas. Bestrijk het sneetje meergranenbrood met goede boter en mosterd. Schaaf 3-4 dunne plakjes van een stuk geitenkaas en leg deze losjes op het brood. Steek er kleine toefjes tuinkers tussen.

Frans boerenbrood met gegratineerde geitenkaas, kersenjam en waterkers

Ingrediënten: 4 dikke sneden bruin brood, 4 grote plakken geitenkaas, 2 el kersenjam, 4 grote toeven waterkers, 1 el gehakte cashewnoten, peper, zout en olijfolie naar smaak.

Beleg het brood met 1 grote plak geitenkaas per broodje, gratineer het op een ovenplaatje in de oven. Zet hiervoor de boven-grill aan, zodat de geitenkaas iets gaat smelten. Leg het broodje op een bord en verdeel de kersenjam speels over het broodje. Beleg nu met de waterkers en cashewnoten en breng op smaak met wat grove peper, zout en een lekkere olijfolie.

Eindejaarsactie
Veganistisch gebak

'Onze natuurlijke garantie voor een gezonder leven'

Bio - puur genieten