fbpx Bioplaza - beter natuurlijk

Bioplaza

Ringlaan 212, 3900 Pelt (B)
Vragen? Bel 011 66 32 37 of mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Zoek
Search - Easy Blog
Search - Categories
Search - Contacts
Search - Content
Search - News Feeds
Search - Tags

Nieuws - Blijf op de hoogte van ontwikkelingen op vlak van gezonde voeding

Bioplaza - nieuws

Nieuws over gezonde voeding en blijf op de hoogte van wat er leeft bij Bioplaza.

Sara Caironi komt terug!

Sara Caironi komt terug!

Na de positieve reacties van de consultatie-dag van Sara op 16 maart, is het ons gelukt om Sara opnieuw te strikken voor een extra consultatie-dag. Wie er bij wil zijn en graag een afspraak wenst, wacht best niet te lang met inschrijven!

Hebt u regelmatig last van reflux, een branderig gevoel of gevoelige maag/slokdarm, prikkelbare darm, diarree, constipatie, opgezwollen gevoel, winderigheid, suikerdrang, vraatbuien?

Bent u op zoek naar gepersonaliseerd advies rond voeding, fytotherapie, nutritherapie, compatibel met elke klassieke behandeling?

Sarah Caironi is gediplomeerd Master Biomedische Wetenschappen en voedingsconsulente. Zij zal met plezier advies geven met respect voor de eventuele contra-indicaties van de medicatie die u inneemt.

Individuele afspraak mogelijk met Sara op dinsdag 15/06/2021 van 11.00u tot 15.00u. Een afspraak duurt 30 minuten per persoon. Op voorhand inschrijven is wel noodzakelijk want de plaatsen zijn beperkt. We vragen om bij inschrijving het bedrag van € 10.00 te betalen. Deze € 10.00 zal worden terugbetaald op uw afspraak (zonder aankoopverplichting).

Yokuu: schoonmaken samen met de natuur
Kies voor de natuurlijke zonneproducten van Biosol...

'Onze natuurlijke garantie voor een gezonder leven'

Bio - puur genieten