fbpx Bioplaza - beter natuurlijk

Bioplaza

Ringlaan 212, 3900 Pelt (B)
Vragen? Bel 011 66 32 37 of mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Zoek
Search - Easy Blog
Search - Categories
Search - Contacts
Search - Content
Search - News Feeds
Search - Tags

Nieuws - Blijf op de hoogte van ontwikkelingen op vlak van gezonde voeding

  • Home
  • Nieuws
  • Schrijf je in voor onze Boho-dag op 18 juni!

Bioplaza - nieuws

Nieuws over gezonde voeding en blijf op de hoogte van wat er leeft bij Bioplaza.

Schrijf je in voor onze Boho-dag op 18 juni!

Schrijf je in voor onze Boho-dag op 18 juni!

Boho green make-up is een innovatief biologisch merk. Het bestaat enkel uit biologische kwalitatieve producten en is dan ook Cosmebio gecertificeerd. De producten kenmerken zich door hun zachte en aangename structuren. Bovendien is Boho gunstig én betaalbaar!

Boho green make-up is een merk met een ethische ingesteldheid. Boho zet zich in om veganistische en dierproefvrije producten te ontwikkelen. Ook de verpakkingen zijn eco-ontworpen. 100% van het hout dat gebruikt wordt komt uit duurzaam beheerde bossen. In 2014 kreeg dit merk het label ‘Slow Cosmétique’ wat als uitgangspunt heeft om op een natuurlijke, gezonde en verantwoorde manier cosmetica te gebruiken.

Wil je de producten van Boho Green Make-up beter leren kennen? Reageer je snel op cosmeticaproducten en wil je ervaren wat dit met je huid doet? Of wil je gewoon eens wat me-time en jezelf een keer op laten maken met Boho Green Make-Up?

Reserveer dan nu snel je plekje! Op dinsdag 18 juni komt Aurore naar onze winkel met de make-up! Ze trekt een half uur uit per persoon om zowel uitleg te geven over de producten als jou te laten ervaren hoe deze make-up voor jou voelt. Maak dan nu jouw afspraak voor een sessie bij Aurore! Bioplaza - 011 663 237 - This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Bioweek van 1 tot 9 juni!
Zonneproducten van Bioregena!

'Onze natuurlijke garantie voor een gezonder leven'

Bio - puur genieten