fbpx Bioplaza - beter natuurlijk

Bioplaza

Ringlaan 212, 3900 Pelt (B)
Vragen? Bel 011 66 32 37 of mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Zoek
Search - Easy Blog
Search - Categories
Search - Contacts
Search - Content
Search - News Feeds
Search - Tags

Nieuws - Blijf op de hoogte van ontwikkelingen op vlak van gezonde voeding

Bioplaza - nieuws

Nieuws over gezonde voeding en blijf op de hoogte van wat er leeft bij Bioplaza.

Sea Aqua Cell’s Hypertonique

Sea Aqua Cell’s Hypertonique

Sea Aqua Cell’s Hypertonique

Zeewater van Quinton wordt wereldwijd door artsen voorgeschreven en door wetenschappers aangeraden. Dit omwille van zijn belangrijke aanvoer van biologisch beschikbare zouten, mineralen, oligo elementen en tal van andere natuurlijke elementen. Zeewater van Quinton draagt bij aan de organische gezondheid door cellulaire vernieuwing en door zijn volledige cellulaire voeding.

Er zijn verschillende oorzaken die ervoor zorgen dat ons organisme verzwakt. Bijvoorbeeld door deshydratatie (uitdroging), meervoudige pollutie (vervuiling), voedingstekorten en ziekten. Het drinkbare zeewater zorgt voor evenwicht en vitaliteit van de cellulaire omgeving door deze te regenereren.

De Franse bioloog en fysicus René Quinton heeft op het einde van de 19e eeuw wetenschappelijk aangetoond dat elk levend wezen, ongeacht zijn positie in de evolutielijst, nog steeds een levend zeeaquarium is. Cellen ontstaan in dit milieu en leven in dezelfde waterige omgeving als waarin de primitieve cel zich ontwikkelt. Ook de samenstelling van het menselijk bloed is sterk vergelijkbaar met de samenstelling van zeewater.

Dankzij recente onderzoeken door diverse universitaire instellingen, bestaan er nu concrete gegevens die de eigenschappen van zeewater herkennen en herbevestigen.

Zomervakantie Bioplaza
Nog een klein beetje vakantie

'Onze natuurlijke garantie voor een gezonder leven'

Bio - puur genieten