fbpx Bioplaza - beter natuurlijk

Bioplaza

Ringlaan 212, 3900 Pelt (B)
Vragen? Bel 011 66 32 37 of mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Zoek
Search - Easy Blog
Search - Categories
Search - Contacts
Search - Content
Search - News Feeds
Search - Tags

Nieuws - Blijf op de hoogte van ontwikkelingen op vlak van gezonde voeding

  • Home
  • Nieuws
  • Degustaties en demonstratie op zaterdag 26 november

Bioplaza - nieuws

Nieuws over gezonde voeding en blijf op de hoogte van wat er leeft bij Bioplaza.

Degustaties en demonstratie op zaterdag 26 november

Degustaties en demonstratie

Op zaterdag 26 november zetten we nog eens een aantal producten extra in de kijker. Ook zal er een nieuw artikel gedemonstreerd worden.

  • Alle kaasliefhebbers komen zeker aan hun trekken op zaterdag 26 november! Er zal een uitgebreide kaasdegustatie plaatsvinden van 10.00u. tot 14.00u.
  • Lekker koken doe je met de lekkere kruiden van Herbaria! Voor iedereen die graag kookt en graag op een eenvoudige wijze nét dat extraatje wil. Herbaria is een Duits bedrijf dat al sinds 1919 biologische topproducten op de markt brengt. Herbaria is vooral bekend omwille van zijn verschillende soorten kruiden en zout.
  • Last but not least zal er door de mensen van Chrisal een nieuw, leuk en trendy artikel voorgesteld worden waarmee het verzorgen van je huid een plezier is: de Probinano Facial Mister! De Probinano Facial Mister is de eerste probiotische gezichtsverzorger ter wereld. Deze wereldprimeur is een biologisch topproduct en een trendy geschenkidee met een heilzame werking op de huid.

 

 

 
De eindejaarsperiode komt er weer aan!
Sparen voor leuke cadeautjes!

'Onze natuurlijke garantie voor een gezonder leven'

Bio - puur genieten