fbpx Bioplaza - beter natuurlijk

Bioplaza

Ringlaan 212, 3900 Pelt (B)
Vragen? Bel 011 66 32 37 of mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Zoek
Search - Easy Blog
Search - Categories
Search - Contacts
Search - Content
Search - News Feeds
Search - Tags

Nieuws - Blijf op de hoogte van ontwikkelingen op vlak van gezonde voeding

  • Home
  • Nieuws
  • Nieuw in ons assortiment: Allergeenvrij gebak van Lotjans!

Bioplaza - nieuws

Nieuws over gezonde voeding en blijf op de hoogte van wat er leeft bij Bioplaza.

Nieuw in ons assortiment: Allergeenvrij gebak van Lotjans!

Nieuw in ons assortiment: Allergeenvrij gebak van Lotjans!

Vanaf zaterdag 4 maart kan je bij ons in de winkel terecht voor het allergeenvrij gebak van Lotjans. Dit gebak zal elke zaterdag van 14.00u vers beschikbaar zijn. 

Liselot Portier werkte vele jaren met passie in de bakkerij van haar ouders. Toen ze 7 jaar geleden zwanger werd kreeg ze een tarweallergie en suikerallergie. Sindsdien was het voor Liselot niet meer mogelijk om te proeven van alle producten die in de bakkerij gemaakt werden. Als bakkersdochter genoot ze graag van taartjes, koekjes en brood maar het aanbod op dat ogenblik voor glutenvrije, tarwevrije en suikervrije brood & gebak was heel beperkt. Liselot pakte de koe bij de horens en begon te experimenteren met veel verschillende recepten. Na 7 jaar bakken, met vallen en opstaan, had Liselot de perfecte mix gevonden die haar terug kon laten genieten van verse bakkersproducten. Alex Janssens, de partner van Liselot, zocht op dit moment een nieuwe uitdaging op professioneel vlak. Met veel interesse en nieuwsgierigheid leerde hij alles over glutenvrije, lactose-vrije, suikerarme,… bakkersproducten. Een nieuwe wereld ging open voor Alex en samen met Liselot startte hij Lotjans op. www.lotjans.be

De positieve impact van de hedendaagse tijdsgeest ...
Uitbreiding Glutenvrij Assortiment met Bauckhof

'Onze natuurlijke garantie voor een gezonder leven'

Bio - puur genieten