fbpx Bioplaza - beter natuurlijk

Bioplaza

Ringlaan 212, 3900 Pelt (B)
Vragen? Bel 011 66 32 37 of mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Zoek
Search - Easy Blog
Search - Categories
Search - Contacts
Search - Content
Search - News Feeds
Search - Tags

Nieuws - Blijf op de hoogte van ontwikkelingen op vlak van gezonde voeding

Bioplaza - nieuws

Nieuws over gezonde voeding en blijf op de hoogte van wat er leeft bij Bioplaza.

Moederdag

Moederdag

Naargelang in welk land je woont, wordt moederdag gevierd in maart, april of mei. In België en Nederland vieren we moederdag op de tweede zondag van mei. Behalve in Antwerpen. Daar wordt moederdag gevierd op 15 augustus.

Moederdag staat helemaal in het teken van het verwennen van onze moeders. Het vereren van moeders is een heel oude traditie. Veel ouder dan de moderne moederdag zoals wij die kennen. Het gaat terug op de moedercultus in Griekenland.

De katholieke Kerk kent een lange traditie van verering van Maria, de moeder van Jezus. Genoeg over het ontstaan van moederdag, over naar het verwennen van onze mama’s! Spring zeker eens binnen om een leuk cadeautje te vinden of eventueel zelf samen te stellen om je mama in de watten te leggen. Ook de Probinano van Probisana is een heel leuke tip! Dit mooie, elegante apparaatje verzorgt je huid op basis van probiotica en is inzetbaar bij vele indicaties!

De 6 beste alternatieven voor koffie
Over Asperges…

'Onze natuurlijke garantie voor een gezonder leven'

Bio - puur genieten